La comunitat Flone

Bones!

Entre ahir i avui, el meu Flone ha fet avenços genials.

Ahir, vaig quedar amb en Natxo, un entusiasta dels drones i del Flone en concret, que em va ajudar a entendre com funcionava la part elèctrica del Flone, i a soldar la PDB als quatre ESC.

Avui, he conegut en persona a en Víctor, un noi que em va contactar a través d’Instagram, a arrel de que va veure el vídeo de la talladora làser fent tres Flones. Ell ha fet el seu amb la seva impressora 3D! UAU!

La part trista és que tinc el Flone casi casi però no, i en Víctor, tres quarts del mateix. A mi em falla un ESC (o un motor…) i a ell, sembla que la placa.

I direu… i a mi què m’expliques? Doncs t’explico que d’aquest post en pots treure la configuració de la placa MultiWii preparada per a que el Flone funcioni via Bluetooth! Per alguna raó, la placa del Víctor no enviava ni rebia dades via Bluetooth, i al flashejar la placa amb la meva versió sí que ho feia… de manera que hem decidit que el millor seria compartir la meva configuració amb l’univers.

Així que aquí ho teniu! MultiWii 2.3 adaptat al Flone per a connectar via Bluetooth